Iklan

Project / Escape


Kembara Bagpacking

Kembara Basikal


9 ulasan:

  1. yang best sekali pasal terjumpa blog ni, semua tempat aku plan nak pergi aku boleh baca kat sini dulu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Boleh la rujuk apa yang patut.

      Jangan malu nak tanya :)

      Padam
  2. ringkas, menarik... cuma kurang maklumat dan panduan...

    BalasPadam
  3. Tengah plan nak buat trip solo indochina, terjumpa blog ni terus jadikan reference. Keep it up bro ๐Ÿ’ช๐Ÿ‘

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih geng !

      Moga selamat perjalanan pergi dan pulang ke Indochina !

      Padam
  4. boleh tolong ajar saya macam mana nak buat pembahagian tajuk dalam blog ni .

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh Google tengok. Saya oun dah tak ingat cara dia.

      Padam
  5. Terbaik bang! banyak info yang bole dijadi kan reference kat sini. tapi kan bang, tak ade ke trip ke bali ke, lombok ke? atau lagi jauh ke china, korea atau jepun ke? hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih!

      Kena sekat dengan jabatan imigresen dik, tak bayaq PTPTN. Haha.

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...